Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Jövő hétvégén ismét PlayIT Show Budapesten

Jövő hétvégén ismét PlayIT Show Budapesten

Trónok harca szereplőkkel és OVS Festtel együtt jön a kétnapos rendezvény.

2017.11.09. 11:27 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

November 18-19. között kerül megrendezésre idén az őszi Xbox One PlayIT Show Budapest, amely az elmúlt alkalmakkal már megszokott helyszínre, a Hungexpo kiállítási csarnokaiba várja a látogatókat. Az első nap erősen a Trónok harca sorozathoz kapcsolódik, hiszen ismét két színészt sikerült elhozniuk a rendezvényre a szervezőknek: a Hodort alakító Kristian Nairn, valamint a Meera Reedet játszó Ellie Kendrick lesznek jelen, akikkel - megfelelő jegy birtokában - akár közös fotót is lehet készíteni a nap folyamán. Este pedig a Sound of Thrones koncert keretében a népszerű tévészéria zenéi csendülnek fel, a Hungarian Studio Orchestra & Choir előadásában. A nagy érdeklődésre való tekintettel a hangversenyt aztán másnap, 19-én este is megismétlik.

De nem csak ez az egy zenei esemény kapcsolódik a mostani PlayIT-hez: ismét - immár harmadik alkalommal - hazánkba jön a Video Games Live koncert, Tommy Tallarico projektje, amelynek keretében nagyzenekar közreműködésével szólalnak meg videojátékok népszerű zenéi. Erre az eseményre a PlayIT-et megelőzően, november 17-én este kerül sor.

Na de magára a PlayIT Show-ra visszatérve: 44 ezer négyzetméteren 150 előadás és 180 programhelyszín vár a kilátogatókra. Szokás szerint lesz egy rakás kipróbálható videojáték (több olyan, ami még meg se jelent, mint például a Detroit: Become Human, a The Inpatient és a Far Cry 5), különböző versenyek, cosplayerek és sportolási lehetőségek is (pl. reflexfal, lasertag és hokikapura-lövés).
Vasárnap pedig egy társrendezvény várja a Hungexpóra látogatókat, mégpedig az OVS Fest, amelyen hazánk népszerű youtube-osaival lehet összefutni, Pamkutyáéktól Dancsó Péterig.

A PlayIT Show-ról további információkat a hivatalos weboldalon lehet találni, jegyeket itt tudsz online vásárolni, végül pedig itt az esemény Facebook-oldala. ■

Forrás: Fotók: PlayIT.hu

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló