Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A kis Eddie Murphy

2003.06.12. 18:23 | Dino | kategória: Mozi

A nagy filmtervek előbb-utóbb valóra válnak. Még ha egészen másképpen is. Eddie Murphy például nemrégiben elárulta, hogy nagyon rég szeretett volna egy önéletrajzi filmet készíteni saját magáról: de a hároméves koráról, arról, amikor ő és bátyja az óvoda sztárjai voltak. A két testvér (mostohatestvérükkel kiegészülve) állítólag kész kabarészámokkal szórakoztatták a többi brooklyni kisdedet – Murphy biztos volt benne, hogy az óvodáskorú komikusok sztorijára kíváncsiak lennének a nézők.
Az Oviapu (Daddy Day Care, hazai bemutató: augusztus 7.) majdhogynem ez a film. De nem három vicces ovis szerepel benne, hanem vagy húsz. Aki felügyel rájuk (és megpróbálja elfojtani tréfás hajlamaikat) pedig nem más, mint a megélhetési gondjait magánóvoda üzemeltetésével megoldani próbáló férfi, akit Murphy alakít – és a hírek szerint a színész nagyon elégedett volt partnereivel.
– Mostanáig azt hittem, hogy én szuprevicces gyerek voltam – nyilatkozta a komikus szupersztár. – De most rájöttem, hogy nem lehettem olyan nagy ász: az Oviapu-ban vagy tizenöt állati mókás gyerkőc játszik, akik mind mulatságosabbak, mint én voltam akkoriban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló