Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Három játékkal bővül a Nintendo Selects válogatás

Három játékkal bővül a Nintendo Selects válogatás

Emellett két új Nintendo 2DS XL csomagot is bejelentettek.

2018.05.29. 12:20 | GeryG | kategória: Konzol - Nintendo

A Nintendo azok számára hozta létre a Nintendo Selects válogatást, akik korábban lemaradtak egy-egy érdekesebb játékról. A kínálat apránként bővül, legközelebb június 29-én, amikor három játékkal gyarapodik majd.

Az első játék az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, amelyben egy kis falu polgármesterévé válunk. Az amiibo figurákkal és kártyákkal hívhatunk meg új állatokat, segítséget kaphatunk a minijátékokhoz és új tárgyakat is szerezhetünk. A második a Donkey Kong Country Returns 3D, amely a Nintendo Wii-re megjelent eredeti játék felújított kiadása. A sort a Super Mario Maker for Nintendo 3DS zárja, amelyben mindenki megteremtheti a saját Super Mario élményét, de előre gyártott pályákat is lehet teljesíteni.

A Nintendo egy másik bejelentéssel is készült. Amikor a Nintendo Selects a fenti három játékkal bővül, két vadonatúj Nintendo 2DS XL csomagot is piacra fognak dobni. A fekete-zöld változat mellé a Mario Kart 7-et csomagolják, míg a fehér-levendula változathoz a Tomodachi Life jár majd. Emellett természetesen mindkét konzolon gond nélkül fut az összes Nintendo 3DS-re készült játék, csak épp értelemszerűen 2D-ben. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló