Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2018

Jump Force

Jump Force bejelentés az E3-ról

A legújabb verekedős crossover játékban a legnépszerűbb anime harcosok világai mosódnak össze.

2018.06.11. 11:04 | szerző: GeryG | kategória: E3 2018

Street Fighter X Tekken, Mortal Kombat vs DC Universe vagy épp Marvel vs Capcom. A verekedős játékok világában nem ritka, hogy két egymástól tök független univerzum harcosait egymásnak eresztik. Ezt teszi majd a Jump Force is, csak épp ezúttal a legnépszerűbb animék és mangák szupererős harcosai csapnak majd össze.

A Microsoft E3-as show-ján mutatkozott be a játék, amelyben láthatjuk a One Piece, a Naruto és a Dragon Ball karaktereit is. A hangsúlyt a videóban inkább utóbbiak kapják, hiszen az ügyeletes gonosz, aki lecsapni készül a világra, Frieza. Vele csap össze a One Piece-ből ismert Monkey D. Luffy, a Narutóból ismert címszereplő Uzumaki Naruto és persze a Dragon Ball legnagyobb hőse, Goku. A video végén még felbukkan a Death Note két karaktere, Light és Ryuk is.

A játékmenetről egyelőre csupán annyit tudni, hogy három a három elleni összecsapások lesznek behívható karakterekkel. A csaták a hírek szerint valódi helyszíneken zajlanak majd, mint a New York-i Time Square vagy az Alpokban található Matterhorn. Arról viszont nincs hír, hogy ezek mellett a játékban szereplő animék világában is harcolhatunk-e.

A Jump Force a tervek szerint valamikor 2019-ben fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Jump Force bejelentés az E3-ról
Jump Force bejelentés az E3-rólJump Force bejelentés az E3-rólJump Force bejelentés az E3-rólJump Force bejelentés az E3-rólJump Force bejelentés az E3-rólJump Force bejelentés az E3-ról
Jump Force
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Jump Force

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló