Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Earthfall

Hogyan tovább Earthfall?

A fejlesztők felvázolták a napokban elrajtolt játék bővítési terveit.

2018.08.02. 12:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Két hete jelent meg a Holospark kooperatív akciójátéka, az Earthfall. A játék korai változata már korábban elérhető volt, ezt most cserélték le a véglegesnek, de korántsem teljesnek szánt változattal. Hogy ez mennyire váltotta be a hozzá fűzött reményeket, arról Zoo_Lee mesélt nemrégiben.

Annyi viszont bizonyos, hogy a játék egyelőre tartalom terén nem tart ott, ahol a rajongók és a fejlesztők szeretnék, ezen pedig csak utóbbiak tudnának változtatni. És ők igyekeznek is. A minap fel is vázolták, hogy a közeljövőben milyen fejlesztési és bővítési tervekben gondolkoznak. Egészen pontosan a következő három hónap frissítéseiről készítettek egy videót.

Augusztusban és szeptemberben két kisebb kaliberű bővítésre lehet számítani. Az első bővítése az Inferno nevet viseli, ebben új küldetés, új ellenségek, új fegyverek és azokhoz új skinnek várhatóak. Szeptemberben érkezik a Militia frissítés, benne ismét új fegyverekkel, új kosztümökkel, fegyver skinnekkel és hasonlókkal.

Októberben viszont egy nagyobb hangvételű bővítésre készülhetünk az Invasion című frissítéssel. Ebben debütál a horda játékmód (a szokásos, tarts ki ameddig csak bírsz mód), de lesznek karakterfejlődési újdonságok, ahogy az új fegyverek, kosztümök és skinnek sem maradnak el.

Az Earthfall PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető. ■

Earthfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Earthfall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló