Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

My Memory of Us

My Memory of Us Patrick Stewart tolmácsolásában

A közkedvelt színész meséli majd el az oldalnézetes kalandjáték történetét.

2018.08.15. 17:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Régen hallhattunk már a Juggler Games stúdiójában készülő My Memory of Us kalandjátékról. A történet egy háborús sújtotta városban játszódik, ahol egy kisfiú és egy kislány egymásra talál, és megpróbálják a háború szörnyűségeit kizárva élni egy kisgyerek hétköznapjait. Persze ez nem olyan egyszerű, hiszen a körülmények szétválasztják őket, nekünk pedig az a feladat jut, hogy valahogy újra összehozzuk őket.

A kiadásért felelős IMGN.PRO a napokban bejelentette, hogy egy igazi hollywoodi sztárt is sikerült megnyerniük a projekthez. Patrick Stewart neve sokaknak ismerősen csenghet, hiszen a közkedvelt színész számos X-Men filmen szerepelt, de a Star Trekből is rengetegen ismerik. Nos, ő fogja elmesélni a játék történetét.

A My Memory of Us október 9-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
My Memory of Us Patrick Stewart tolmácsolásában
My Memory of Us Patrick Stewart tolmácsolásábanMy Memory of Us Patrick Stewart tolmácsolásábanMy Memory of Us Patrick Stewart tolmácsolásábanMy Memory of Us Patrick Stewart tolmácsolásábanMy Memory of Us Patrick Stewart tolmácsolásábanMy Memory of Us Patrick Stewart tolmácsolásábanMy Memory of Us Patrick Stewart tolmácsolásábanMy Memory of Us Patrick Stewart tolmácsolásában
My Memory of Us
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
My Memory of Us

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló