Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2018

StarCraft II: Wings of Liberty

Tychus Findlay a StarCraft II kooperatív módjában

A játék egyik legnépszerűbb karaktere is csatlakozik a kooperatív módhoz, ám hatalmas sereg helyett, mindössze négy társat visz magával.

2018.08.28. 11:15 | GeryG | kategória: gamescom 2018

Bár a StarCraft II premierje óta számítástól függően három vagy nyolc év is eltelt, a Blizzard egyelőre nem foglalkozik a folytatás gondolatával. Ehelyett inkább tovább bővíti a játék multiplayer részét, pontosabban a kooperatív játékmódot. Ebben ugyanis egy új karakter debütál. Az új persze nem kimondottan pontos jelző, tekintve, hogy Tychus Findlay-ről van szó.

A kooperatív módban elérhető hősök többnyire biztosra mennek, és méretes sereggel a hátuk mögött indulnak küldetésre. De nem Tychus, ő ugyanis mindössze négy társra támaszkodik majd, akiket nyolc karakter közül választhatunk ki. A nyolc arc Tychus mellett Crooked Sam, James „Sirius” Sykes, Miles „Blaze” Lewis, Rob „Cannonball” Boswell, Kev „Rattlesnake” West, Vega, Nux és Layna Nikara hadnagy lesz.

Ez egészen új játékélményt ígér, hiszen a csapat minden tagja egyedi felszereléssel és képességekkel rendelkezik. Lesz köztük olyan, aki lassan, de brutális erővel tüzel, ő értelemszerűen a magányos, de erős ellenfelekkel szemben lesz hatékony, cserébe a nagy létszámú ellenség darabokra szedi. Őt tehát célszerű egy gyorstüzelő karakterrel párba állítani, hogy bevédjék egymást. Ez tehát érdekes taktikázási lehetőséget kölcsönöz majd a kooperatív módnak.

Tychus és társai a tervek szerint a 4.6.0-s frissítéssel fognak megérkezni. Erről bővebben a játék hivatalos oldalán olvashattok. ■

StarCraft II: Wings of Liberty
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
StarCraft II: Wings of Liberty

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló