Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2018

War Thunder

Helikopterek a War Thunderben

A legújabb járműkategória a következő nagy frissítés részeként érkezik meg az ingyenes játékba.

2018.08.29. 15:24 | GeryG | kategória: gamescom 2018

A Gaijin Entertainment jó ideje dolgozik már a War Thunder legújabb jelentős bővítésén, amely egy vadonatúj járműkategóriát vezet majd be. Ezek a harci helikopterek lesznek.

A fejlesztők ígérete szerint ezek ugyanolyan odafigyeléssel készülnek el, mint a játék más járművei. Így az irányításuk teljesen egyedi lesz, a repülési karakterisztikájuk is eltérő, felszereltségük is különböző lesz. A helikoptereket ötös szinttől felfelé lehet majd elérni, bármely játékmódban bevethetőek lesznek ugyanolyan formában, mint a repülők. Ahogy a valóságban, úgy a War Thunderben is leginkább a földi egységek ellen lesznek hatékonyak, cserébe a repülők számára könnyű célpontnak bizonyulhatnak. A fejlesztők csak a későbbiekben tervezik a helikopter a helikopter elleni játékmód bevezetését.

A helikopterek a War Thunder következő jelentős frissítésével válnak majd elérhetővé. Első körben az USA és a Szovjetunió ismertebb típusai kerülnek a játékba, köztük egy-egy prémium (vagyis fizetős) modellel. Ezek a UH-1C XM-30 és a Mi-24D lesznek. Aki előfizet valamelyik csomagra e kettő közül, az a helikopterek már zajló zárt bétájához is csatlakozhatnak. ■

War Thunder
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War Thunder

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló