Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2018

3 Minutes to Midnight

Új trailert kapott a 3 Minutes to Midnight

Jövőre jelenik meg a Scarecrow Studio kalandjátéka.

2018.09.03. 18:33 | Dino | kategória: gamescom 2018

Az Iron Maiden számához képest 1 perccel korábbi időpontot hirdet címében a Scarecrow Studio játéka, a 3 Minutes to Midnight. De hogy mi történik három perccel éjfél előtt? Az alábbi trailerből talán valami kiderül erről is.

A kellemes grafikai stílusú, humoros point-and-click kalandjáték főhőse Betty Anderson, aki semmire nem emlékszik, így arra se, hogy ő voltaképpen kicsoda. A baj azonban ennél jelentősebb, ugyanis a világvége fenyegeti a Földet, így még a címben jelzett időt megelőzően kell megtalálnunk, ki és mi áll az összeesküvés hátterében.

A 3 Minutes to Midnight megjelenésére 2019-ben számíthatunk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Új trailert kapott a 3 Minutes to Midnight
Új trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to MidnightÚj trailert kapott a 3 Minutes to Midnight
3 Minutes to Midnight
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
3 Minutes to Midnight

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló