Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light: Bad Blood

Megjelent a Dying Light: Bad Blood korai változata

A zombis játékból mini battle royale játékot faragnak.

2018.09.15. 00:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Techland gőzerővel dolgozik a Dying Light 2-n, amelyről a gamescomon is mutattak nekünk érdekességeket. De van egy másik játék is, amely lassan, de biztosan formálódik a stúdióban. Ez a Dying Light: Bad Blood, amely két zárt béta teszt után immár a Steamen is elérhető – egyelőre csak early accessben.

A jelek szerint a Techland sem szeretne kimaradni a szaknévsorból, ezért ők is beszállnak a battle royale buliba, de csak kicsiben. A Dying Lightban megismert játékmenetet, parkourt és harcrendszert ültetik át egy online multiplayer játékba. A legnagyobb különbség a többi battle royale játékhoz képest, hogy ebben mindössze húszan eshetünk egymásnak és a zombiknak, mert hát Dying Light lévén azok is lesznek szép számmal a játékban.

A korai változat tehát már elérhető a Steamen, az első száz értékelés alapján nem is indul rossz alapokról. Bár a végleges változat egyszer majd ingyenes lesz, a jelenleg elérhető korai változatért egyelőre fizetni kell. Cserébe megkapjuk a támogatói csomagot, benne néhány egyedi skinnel és némi játékon belüli kezdőtőkével. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló