Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Darkest Dungeon 2

Készül a Darkest Dungeon 2

Az első rész fejlesztői már dolgoznak a folytatáson.

2019.02.20. 16:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Darkest Dungeon 2016 egyik legkellemesebb meglepetése lehetett volna, ha a korai változat alapján ne tudta volna mindenki előre, hogy egy remek játék van érkezőben. A Red Hook Games az egyik leghangulatosabb Lovecraft-játékot tette le az asztalra, amelyben remekül keverték a körökre osztott harcrendszert és a menedzsment elemeket. A 2D-s szerepjáték a premier óta több bővítésen is átesett, valamint apránként PC mellett konzolokra és mobil eszközökre is elkészült.

Cikkajánló
Darkest Dungeon
Teszteltük a Red Hook régóta várt lovecrafti szerepjátékát
» Olvasd el!

A fejlesztők a minap egy interjú során jelentették be, hogy már következő projektjükön dolgoznak. Ez természetesen nem más, mint a Darkest Dungeon 2. Persze egyelőre csak nagyon kevés részletet árulhattak el, hiszen a fejlesztés még az elején tart. De a tervek szerint az első rész harcrendszere tér majd vissza, itt-ott átdolgozva, finomítva és kibővítve. Emellett a játékmenet többi eleme alaposabb átalakításon is átesik majd. Visszatér a hat már ismert karakterosztály is. A történetről pedig csak annyi sejthető, hogy az első rész The Color of Madness kiegészítője után játszódik majd.

A Darkest Dungeon 2 jó eséllyel az első rész modelljét fogja követni, vagyis a teljes kiadást egy early access verzió előzi meg. De arról, hogy mely platformokon és mikor, egyelőre nincs hír. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló