Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlerite Royale

Ingyenessé vált a Battlerite Royale

A MOBA-BR hibrid elhagyta korai változatát, így mostantól mindenki szabadon játszhat vele.

2019.02.21. 14:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt már a hónap elején előre jelezte a Stunlock Studios csapata, a minap ingyenessé vált a Battlerite Royale. A játék keveri a MOBA és a battle royale játékelemeket, így ebből a szempontból mindenképpen egyedinek számít. A fejlesztők még tavaly indították útjára a játék korai változatát, amely eddig nem túl veretes tetszési indexet gereblyézett össze magának a Steamen: jelenleg bő négyezer szavazat alapján 63%-on áll a mutatója.

Ez viszont mostantól könnyen kúszásnak indulhat felfelé, hiszen a korai változat elhagyásával ingyenessé vált a játék, vagyis jóval szélesebb közönség is kipróbálhatja. A teljes kiadás természetesen új tartalommal is jár: három új hős debütált. Oldur képes meghajlítani az időt és a teret, Taya a forgószeleknek parancsol, míg Pearl az uralma alá tudja hajtani az óceán erejét. A játéktér is kibővül, Talon szigetét két új szektor – Frozen Plateau és Trade’s Islet – gyarapítja.

A Battlerite Royale az ingyenessé válással egyszerre megkapta a BIG PATCH frissítést is (ez a Battlerite-hoz is elkészült), amely rengeteg újdonsággal kecsegtet. Erről bővebben a hivatalos oldalon olvashattok. ■

Battlerite Royale
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlerite Royale

hozzászólások (2)

vandorr
vandorr 2019.02.22. 07:41
Nekem tetszik. A sok FPS BR között felüdülés egy MOBA nézetes és tulajdonságú játék.
szbszig
szbszig 2019.02.22. 08:02
Vajon mennyire szerencsés ezt most, közvetlenül az Apex Legends után kiadni?...
ajánlott olvasnivaló