Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Két új Switch-modell érkezhet idén

Két új Switch-modell érkezhet idén

Egy erősebb és egy gyengébb konzol bejelentése várható az E3 során a Nintendótól.

2019.03.26. 13:39 | Dino | kategória: Konzol - Nintendo

A Wall Street Journal értesülése szerint a Nintendo várhatóan az E3 folyamán két új Switch-modellt fog bejelenteni, amelyek még ebben az esztendőben a boltokba kerülhetnek.

Az egyik masina egy fejlettebb funkciókkal rendelkező változat lenne, amely a megszállott gamereket célozza meg, de teljesítményben nem érné el a PS4 Pro és Xbox One X gépeket. Ez így, konkrétumok híján mondjuk nem sokat mond, a másik várható modell viszont már érdekesebben hangzik. Az ugyanis a casual játékosoknak szólna, egyszerűsített hardverrel.

Ez pedig egyrészt jelentené azt, hogy olcsóbb lenne a készülék, mint a mostani Switch, másrészt pedig akár a 3DS leváltására is készülhet az új verzió. Azt ennél se tudni, hogy pontosan miktől válik meg a Nintendo, hogy csökkenthessék a költségeket, a rezgést azonban külön megemlítették, hogy kimaradhat az olcsó változatból.

A bejelentés tehát ha minden igaz, az E3-on várható, júniusban, és ha hihetünk a WSJ értesüléseinek, pár hónappal később, még az idén boltokba kerül a két új masina. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló