Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Valós battle royale-t akar egy milliomos

Valós battle royale-t akar egy milliomos

Ehhez még saját szigetet is vásárolna, majd összeszedne száz embert a világ minden pontjáról.

2019.04.09. 16:00 | szerző: GeryG | kategória: Egyéb

Kimondhatjuk: a Battle Royale őrület a tetőfokára hág. Fortnite? PUBG? Apex Legends? Blackout? Ugyan már, ez mind lejárt lemez. Legyen inkább élő battle royale!

Ez a gondolatmenet futhatott át egy anonimitásba burkolódzó multimilliomos agyán, aki elég komolyan is gondolja, hogy megvalósítsa. Olyannyira, hogy már keresi is az ideális lakatlan szigetet, amelyet majd egy kifejezetten kőgazdagok számára üzemelő online áruház katalógusából választ ki. Ezt követően pedig fejlesztőket és kivitelezőket bérel fel, akik előkészítik a terepet. Erre egyébként bárki jelentkezhet az online felületen.

Természetesen nem komoly a dolog, vagyis nem egy újabb Menekülő ember, Battle Royale vagy Éhezők viadala formálódik. Csupán a világ egyik legdrágább airsoft versenye. A résztvevőket a világ minden pontjáról véletlenszerűen gyűjtenék össze, ellátnák őket élelemmel és kempingfelszereléssel. A verseny három napig tartana, a speciális érzékelőkkel felszerelt ruhát viselő versenyzők pedig napi tizenkét órában vadászhatnának egymásra, a többi időt kempingezéssel töltenék. A szigeten lenne orvosi személyzet is szükség esetére. A verseny győztese pedig 100 000 fontot (~37 000 000 forint) kapna. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (1)

gregmerch
gregmerch 2019.04.09. 19:20
Chuck Norris már megnyerete. Kétszer... ;-)
ajánlott olvasnivaló