Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Liberated

Interaktív tech-noir képregény lesz a Liberated

A kormány technológiával szabályozza a népesség alakulását, személyiségi jogok már rég nincsenek…

2019.04.10. 12:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes koncepcióval készül az Atomic Wolf stúdió csapata, akik a minap bejelentették legújabb „játékukat”. A Liberated nehezen sorolható be a már jól ismert műfajok közé, tulajdonképpen egy interaktív képregényről van szó.

A történet egy olyan jövőben játszódik, amikor a technológiai fejlettség lehetővé tette, hogy a kormány szabályozza a népesség alakulását. Az olyan, manapság is hétköznapinak számító eszközök, mint a közösségi média, az online fizetés vagy az okoseszközök GPS-adatainak monitorozása csak néhány a kormány rendelkezésére álló eszköztárból. Ezek segítségével pontosan tudják minden emberről, hogy hol van és mit csinál, vagyis a magánszféra és a személyiségi jogok fogalma már rég a múlté. De persze egy ilyen világ egyensúlyához elengedhetetlen, hogy legyenek a rendszer ellen lázadók, akik minden módszert megragadnak, hogy megdöntsék a kormányt vagy legalábbis önmagukat kiszakíthassák a rendszerből.

A Liberatedben mind a két oldal szemszögéből megismerhetjük majd a világot és az eseményeket. A fejlesztők ígérete szerint minden döntésünk hatással lesz a dolgok további alakulására, így rajtunk áll, hogy a sztori végül hová fut ki. Négy fejezetet kapunk, amelyek mind más szereplőről fognak szólni.

Mindezt egészen egyedi formában tálalják majd, amelyben vegyítik a klasszikus videojátékos megoldásokat az interaktív, animált képregényes kivitelezéssel. Ennek megfelelően hol a történetet előre vivő döntéseket kell hoznunk, hol pedig akciójelenetek részesei lehetünk – utóbbiak teljesen játszhatóak lesznek lopakodással, lövöldözéssel és QTE elemekkel.

A Liberated egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de elméletileg még idén meg fog érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

előző
következő
Interaktív tech-noir képregény lesz a Liberated
Interaktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a LiberatedInteraktív tech-noir képregény lesz a Liberated
Liberated
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Liberated

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló