Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Railroad Corporation

Dátumot kapott a Railroad Corporation korai változata

Május végén indíthatjuk el az első menetrend szerinti vasútjáratainkat.

2019.05.09. 15:05 | GeryG | kategória: Játék

A régi szép időkben még Dunát lehetett rekeszteni a különféle tycoon játékokkal, ám ma már lasszóval is nehéz megcsípni egyet-egyet. Szerencsére még akadnak azért olyan stúdiók – zömében indie csapatok –, amelyek látnak fantáziát a stratégiák e műfajában is.

Ilyen a Corbie Games is, akik tavaly ősszel jelentették be, hogy az Iceberg Interactive gondozásában készül új játékuk, a Railroad Corporation. A klasszikusok által ihletett játékban a XIX. századi Észak-Amerikában alapíthatjuk meg saját vasútvállalatunkat, célunk pedig az államok behálózása lesz keresztül-kasul. Ha megvannak a nyomvonalak, ezekre különféle korabeli lokomotívok egész sorát ültethetjük, hogy füstöt pöfögve vontassák az utasokat és a tehervagonokat.

A játék szép lassan elérte azt az állapotot, amit a készítők már meg mernek mutatni a rajongóknak, ezért a Railroad Corporation korai változata május 27-én meg is érkezik a Steamre. Hogy ebben a rajtkor pontosan milyen tartalomra lehet számítani, azt egyelőre nem lehet tudni. De cserébe kaptunk egy vadonatúj játékmenet-bemutatót is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Railroad Corporation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Railroad Corporation

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló