Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

RAGE 2

Ezt kínálja idén a Rage 2

A Bethesda felfedte az idei bővítési terveket.

2019.05.16. 14:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnapelőtt jelent meg az Avalanche Studios legújabb játéka, a Rage 2. A világpusztulást meglehetősen színesen ábrázoló árkád akciójátékban az emberiség két részre szakadt: az egyik része megmaradt embernek, akik a felszínen igyekeznek megtalálni a túlélés módját, míg a másik oldalon a föld alá kényszerített mutánsok állnak egy robottestbe zárt őrült hadvezér uralma alatt. Mi természetesen az előbbiek táborát erősítjük majd, de ez nem jelenti azt, hogy csak a mutánsok ellen fogunk harcolni hiszen a felszínen nélkülük is rengeteg veszélyes figura kószál.

A Bethesda a minap felfedte, hogy az alapjáték teljesítése után milyen újdonságokra és bővítésekre számíthatunk még ebben az évben. Egészen őszig bezárólag vázolták fel a frissítési és bővítési terveiket, amelyek ingyenes és fizetős tartalmakat egyaránt magukba foglalnak.

Ezt kínálja idén a Rage 2

Még májusban (pontosabban még ezen a héten) elrajtol a játék első világeseménye, a Bring the Ruckus. A játékosok emellett közösen teljesíthetik az első közösségi eseményt, amely új kihívásokat kínál, cserébe megkapják a Vomit Comet pisztolyfestést. A tervek szerint minden héten új hasonló kihívás indul, amelyekkel hasonló jutalmak szerezhetők.

Júniusban a szokásos heti kihívások és fegyverfestések mellett jön majd az első nagyobb frissítés, benne egy vadonatúj mech járművel, valamint egy hatalmas új szörnyeteggel. De kapunk új csaláskódokat is, a világesemény pedig a mechhez kötődik: Mech yourself before you wreck yourself… A július új egykerekű járgányt hoz magával, de bővülni fog a csalások tárháza is, valamint folytatódnak a heti kihívások is a festésekért. A világesemény a Global Worming lesz, benne egy méretes kukaccal. Az augusztus hozza el az első fizetős DLC-t (a szokásos ingyenes bővítések mellett – világesemény a Mutant Derby lesz), ez lesz a Rise of the Ghost. Ebben új sztori küldetéseket kapunk, új ellenséggel nézhetünk farkasszemet, de bővül a fegyverek, a képességek, a járgányok és a felfedezhető területek száma is. Végül valamikor az utolsó negyedévben várható a második fizetős DLC, amelynek egyelőre nincs címe, de hasonló tartalommal kecsegtet, mint az első. Ugyanekkor rajtol el az ingyenes Rageisode 2: Attack of the Drones ingyenes esemény is.

A Rage 2 PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el, hogy mennyire sikerült jól, arról hamarosan mi is bővebben beszámolunk. Addig is a külföldi értékelésekből lehet mazsolázni. ■

RAGE 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
RAGE 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló