Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

RAGE 2

Rage 2 pontszámok

Holnap jelenik meg az Avalanche Studios legújabb akciójátéka, amelyben a történet helyett az őrült lövöldözésé a főszerep. De mennyire nyerheti ez el a játékosok tetszését?

2019.05.13. 16:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az id Software-nek csak részben jött be 2011-ben a Rage, amely bár nem volt rossz játék, túl sokat nem tudott beváltani az előzetes ígéretekből. Éppen ezért ma már a többség inkább kudarcként emlékszik rá, mint sikerként. A Bethesda ugyanakkor nem mondott le a franchise-ról teljesen, és tavaly – szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt – bejelentette, hogy a Just Cause széria fejlesztőinél készül a Rage 2. Ez volt az egyik első olyan poszt-apokaliptikus játék, amely a világpusztulást nem sivatagként és romokként, hanem a szivárvány ezer színében ábrázolta. Legalábbis az előzetesekben, mivel a Rage 2 hivatalosan csak holnap fog megjelenni. Éppen ezért a külföldi sajtó mára időzítette az élménybeszámolóit, amelyeken a következő pontszámok születtek:

A Rage 2 összességében tehát nem kapott rossz pontokat (néhány kivételtől eltekintve), de kimagaslóan jókat sem. A kritikusok egy része kiemelte, hogy bár messze nem tökéletes, a Rage 2 a maga agyatlan lövöldözésével igenis képes lekötni a játékosokat, elég szórakoztató hozzá. A szőrösebb szívűek viszont nem mentek el szó nélkül a történet hiányosságai és a világban rejlő potenciál kiaknázatlansága mellett. Ők úgy ítélték meg, hogy a Rage 2 hiába nyújt remek akciót és harcrendszert, minden más körülötte összecsapott és gyengén kidolgozott. ■

RAGE 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
RAGE 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló