Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Railroad Corporation

Már elérhető a Railroad Corporation korai változata

A Steamen eddig sikeresnek tűnik a legújabb vasútmenedzser-játék.

2019.06.05. 14:03 | GeryG | kategória: Játék

A napokban megérkezett a Steamre a Railroad Corporation korai változata. A Corbie Games stúdió csapata a klasszikus tycoon játékokat vette alapul, így a mi feladatunk természetesen saját vasúti társaságunk megalapítása, felvirágoztatása és üzemeltetése. Persze ez rengeteg tennivalóval jár, mire behálózzuk a XIX. századi Észak-Amerika vidékeit.

Nem csak az idővel kell folyamatosan versenyeznünk, de más társaságok is hasonló babérokra törnek, mint mi. Éppen ezért mindenkinél gyorsabban kell összekötnünk a különböző településeket, felmérnünk a helyi igényeket, majd gyárak telepítésével és a logisztika megszervezésével ellátni a lakosságot minden földi jóval. És persze nem maradhat el a folyamatos technikai fejlődés sem, hiszen minél jobb mozdonyokat fejlesztünk ki, annál nyereségesebbek lehetünk.

A Railroad Corporation korai változata tehát már megvásárolható, és az első értékelések szerint egész jól is muzsikál, hiszen jelenleg 71%-os tetszési indexszel rendelkezik a játék a rajongók körében. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Railroad Corporation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Railroad Corporation

hozzászólások (7)

ivanova36
ivanova36 2019.06.06. 10:49
Pl Steamen hiányosságnak hozták fel még azt is hogy a vonatok átmennek egymáson. Railway Empireben is van ilyen "opció", vagy a korábbi Trains and Truck Tycoonban is.
Összességében korán jelent meg az élvezhető termékhez képest, EA ide vagy oda. Ára baráti, kérdés megéri-e így is vagy sem.

Railway Empire viszont húzós árban, és azóta sem csökkent, sőt DLC-zik orrba, szájba. Ez sem biztos hogy jó irány.
Wing
Wing 2019.06.06. 12:10
Igen, de pl. a nagy ős Railroad Tycoon 2-ben is átmentek a vonatok egymáson, más volt a fókusz, mint mondjuk a Transport Tycoonban. Egyébként a teszt nemsokára kint lesz, nekem special a Railroad Corporation néhány óra után is jobban bejött, mint a Railway Empire (amit szintén én teszteltem).
ivanova36
ivanova36 2019.06.06. 12:53
Nekem az etalon a Trains and Trucks Tycoon, és ott is átmentek egymáson, ha úgy sikerült a pályát építeni, nem lesz baleset belőle, és emiatt picit arcadebb hangulata lett, de megoldható volt úgy is hogy rendesen két vágányos közlekedés, stb...

Railway Empire közel sem tökéletes, számos "hiba" van benne, a nem egyértelmű áruáramlástól kezdve a nehezen vagy sehogy sem kimaxolható városokon át, a nagyon random main küldetésekig, amik ráadásul időkorlátosak is.

Feltételezem hogy a Railroad Corporation-ben is megoldható a kétirányú rendesen kiépített közlekedés, de egyelőre az értékelések alatt emlegetett hiányosságok miatt nem zsákolom be, majd ha azok javítva lesznek.
vandorr
vandorr 2019.06.06. 17:21
Azt hallottátok, hogy a Transport Fever 2. részét bejelentették? Nagy változást nem várok, de a térkép realisztikusabbá tételével számomra nagyot fog ugrani a játék. Leginkább azt várom jelenleg.
ivanova36
ivanova36 2019.06.07. 04:41
Transport Fever 1-ről nekem annyi maradt meg hogy amint összekötöttem 3 várost egyből játszhatatlanul lassú lett az akkori gépemen. Azóta nem néztem rá.
ajánlott olvasnivaló