Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

Trailer a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan hőseiről

Első körben a Shawn Ashmore által alakított Conraddal ismerkedhetünk meg.

2019.07.01. 16:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Supermassive Games ez év nyarának legvégén jelentkezik ismét új játékkal. Ez lesz a The Dark Pictures Anthology első felvonása, a Man of Medan. A stúdió szakítva az eddigi hagyományokkal, ezúttal már nem csak PlayStation 4-re, hanem PC-re és Xbox One-ra is elkészíti játékait.

A fejlesztők a napokban két újabb előzetessel jelentkeztek, amelyek a jelek szerint egy sorozatot vezetnek fel. Ebben a sorozatban a Man of Medan szereplői mutatkoznak be, az őket alakító színészek mesélnek róluk. A sort a Shawn Ashmore által alakított Conrad nyitja meg. A színész rendszeresen feltűnt a 2000-es években forgatott X-Men filmekben, amelyekben Icemant alakította, de számos sorozatban is szerepelt.

Az általa most megformált Conrad nem épp a társaság kedvence, köszönhetően öntelt viselkedésének, ám Ashmore elmondása szerint épp ezért lehet olyan érdekes, hogy a játékosok végül milyen szerepet is szánnak neki a történetben. Mert ugyebár a játékosok döntései mentén alakulnak az események, illetve ezen események mentén formálódnak majd a szereplők is. Így Conradból is faraghatunk egy önfeláldozó hőst is akár.

A The Dark Pictures Anthology: Man of Medan augusztus 30-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló