Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

Közösségi rettegés a The Dark Pictures Anthology: Man of Medanban

Bár erősen történetközpontú kalandjátékról van szó, a fejlesztők ebbe is belecsempészték a multiplayer módot.

2019.07.12. 23:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Supermassive Games eddig kizárólag olyan játékokat készített, amelyeket egyedül lehetett élvezni. Az Until Dawn, majd a későbbi VR-játékok mind egyszemélyes alkotások voltak, többségükben a kalandjátékok táborában. A nyár végén érkező The Dark Pictures Anthology: Man of Medan is ezt a tábort fogja erősíteni, csakhogy ebben már lesz multiplayer mód is. Mindjárt kettő.

Az első az online Shared Story mód. Ebben két játékos játszhatja végig a sztorit, akik hol együtt, hol külön utakon haladnak előre. Természetesen mindketten hozhatnak döntéseket, amelyek aztán valamilyen irányba tovább sodorják az eseményeket. A fejlesztők ígérete szerint ebben a játékmódban időnként az egyszemélyes módtól teljesen eltérő szemszögből élhetjük át a történéseket.

A másik mód pedig a Movie Night, amely már helyi közösségi élményt kínál. Ennek lényege, hogy egy legfeljebb ötfős csoportban a kontrollert egymásnak átadogatva élhetjük át a történetet úgy, hogy mindenki más és más karaktert irányít. Itt sokkal érdekesebb és direktebb élmény lesz, ahogy döntéseinkkel a szereplők sorsát irányítjuk, hiszen könnyen lehet, hogy épp a mellettünk ülő cimbora karakterének sorsát pecsételjük meg egy tettünkkel. A játék végén pedig részletes értékelést kapunk a cselekedeteinkről és a döntéseinkről.

A The Dark Pictures Anthology mindegyik részében szerepelni fognak a fenti multiplayer módok, de azt csak az augusztus 30-án megjelenő Man of Medan után tudjuk meg, hogy ez élesben mennyit is ad majd hozzá az élményhez. ■

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló