Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Railroad Corporation

Sandbox móddal bővült a Railroad Corporation

A vasutas stratégiában szabad kezet kapunk.

2019.07.19. 10:51 | GeryG | kategória: Játék

Manapság nem sok kifejezetten a vasúttal foglalkozó játék készül, így a Railroad Corporation megjelenése örömteli nap lehetett a téma rajongóinak körében. Még akkor is, ha a Corbie Games stratégiai játéka azért messze van a tökéletestől, de ez egy early access státuszban lévő alkotásnak még teljes mértékben elnézhető.

A stúdió keményen dolgozik a játékon, munkájuk legújabb gyümölcse pedig a tegnap óta elérhető új sandbox játékmód. Ebben természetesen teljesen szabad kezet kapunk, nincsenek sem fix célkitűzések, sem határidők, sem más megkötések. Így mindenki a tudásának és kitartásának megfelelő ütemben és mértékben építheti fel a maga kis vasútbirodalmát.

A sandbox módhoz két dedikált pálya jár, ezeken azt is beállíthatjuk, hogy a városok és a gyárak véletlenszerűen helyezkedjenek el a térképen. A játékosok maguk fejleszthetik ki az összes új vívmányt, de ha ezzel nem akarnak pepecselni, akkor akár ezek birtokában is elkezdhetik a játékot. Emellett az összes korábban már teljesített kampányküldetést is újra lehet játszani a sandbox módban, de természetesen már a fenti megkötések nélkül.

A Railroad Corporation új frissítése persze kisebb-nagyobb hibajavításokat és finomításokat is hozott magával. Ezekről és persze főleg a sandbox módról mesél Kevin Shuttleworth producer és Shona Fridh PR menedzser is a fenti bő egy órás bemutatóban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Railroad Corporation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Railroad Corporation

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló