Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

The Dark Pictures Anthology – Man of Medan fejlesztői napló a multiról

A legújabb trailerben további részleteket árulnak el a készítők a közösségi rettegésről.

2019.08.09. 11:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint ismert, a hónap végén megjelenő The Dark Pictures Anthology – Man of Medan nem csak egyszemélyes kampánnyal, hanem multiplayer móddal is rendelkezni fog. Ez meglehetősen ritkaságnak számít a kalandjátékok műfajában, ezért is érdekes, hogy mit talált ki a Supermassive Games csapata.

Természetesen kooperatív módról van szó, de e játék esetében még ez sem feltétlenül jelenti azt, hogy a játékosok egymásért fognak cselekedni. Kétféle multiplayer mód lesz: a Shared Story és a Movie Night. Előbbi egy online kétfős kooperatív módot takar, utóbbi pedig egy helyi ötfőset. Előbbiben két játékos élheti át más-más szemszögből az eseményeket, míg utóbbiban minden játékos másik karaktert irányíthat (a kontroller átadásával). Ennek érdekessége, hogy mindenki megszemélyesít valakit, vagyis az önös érdekek néha hozhatnak olyan döntéseket, amik a többiekre nézve akár károsak is lehetnek.

A készítők a minap új fejlesztői naplóval rukkoltak elő, amelyben elsősorban a Shared Story módról mesélnek nekünk. Kipróbálni pedig az augusztus 30-i premier után tudjuk majd PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló