Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

RGB-s külső merevlemezt villantott az ADATA

RGB-s külső merevlemezt villantott az ADATA

Egyúttal por-, ütés- és vízálló is a HD770G.

2019.08.09. 19:26 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

A gaming termékeknél lassan megkerülhetetlen dolog lett az RGB, ha így megy tovább, előbb-utóbb nagyítóval kell majd keresni azokat a cuccokat, amelyekben nincs RGB-s világítás beépítve. Az ADATA viszont talált egy olyan termékcsoportot, amely ezidáig kimaradt az RGB-sítésből: a külső merevlemezek.

Azonban mostantól már nincs kifogás: ha valaki a külső winchesterét is a szívárvány színeiben szeretné látni, az ADATA HD770G-t választva már erre is van lehetőség. A hagyományos mobilmeghajtókhoz képest extrém külső kialakítású dobozon két fénycsík fut végig, de a köztük lévő terület lyukacsos mintázatán is átszűrődik a fény.

RGB-s külső merevlemezt villantott az ADATA

A HD770G ráadásul az IP68 szabványnak megfelelően por-, ütés- és vízálló kivitelű, így strapabíró társunk lehet adataink hurcolászásakor. Akár 1,22 méter magasból történő leejtést is túlél, de ha vízbe ejtjük, sincs nagy baj: két órát kibír 2 méteres mélységben. Ezen kívül adataink biztonságáról gondoskodik még a 256-bites AES-titkosítás is.

Az USB 3.2 Gen 1 csatlakozású ADATA HD770G használható PC mellett PlayStation 4-hez és Xbox One-hoz is. 1 TB-os és 2 TB-os változatban kerül a boltokba, 3 év garanciával. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló