Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Commandos 2 HD Remaster

Commandos 2 HD Remaster gamescom trailer

Bő egy percben nézhetjük meg, mennyit csiszolnak a grafikán a fejlesztők.

2019.08.17. 21:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kalypso Media még az E3-on jelentette be, hogy nem csak megvásárolták a Commandos széria (és a Praetorians) jogait, de komoly terveik is vannak velük. Első körben szépen előveszik és leporolják a sorozat talán legnépszerűbb, második epizódját, majd később már új játékokkal is bővítenék a szériát.

A Commandos 2 HD Remaster fejlesztését a Yippee Entertainment gárdájára bízták, akik most a közelgő gamescom alkalmából villantottak egy vadonatúj előzetest. A nem túl hosszú – mindössze bő egy perces – bemutatóban leginkább a grafikára koncentrálnak, hiszen érdemben csak ez fog fejlődni az eredeti, 2001-es játékhoz képest. A modelleket újakra cserélik, a textúrákat pedig élesebbre. Emellett a kezelőfelületet is átalakítják, hogy jobban illeszkedjen a mai elvárásokhoz.

Egyelőre nem tudni, hogy a Commandos 2 HD Remaster pontosan mikor jelenhet meg, de a tervek szerint valamikor az utolsó negyedévben. Ekkor PC mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, valamint iOS-re és Androidra is megérkezik. ■

Commandos 2 HD Remaster
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Commandos 2 HD Remaster

hozzászólások (1)

jawsika
jawsika 2019.08.19. 12:33
Én szeretnék lelkesedni, meg nosztalgia, meg minden, de ez elég hitványnak tűnik...
ajánlott olvasnivaló