Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Negyedórás játékmenet-video a Cyberpunk 2077-ből

Deep Dive címmel került fel a legújabb trailer a várva-várt játékból.

2019.08.30. 21:48 | szerző: Dino | kategória: Játék

A CD Projekt RED az E3 után azt nyilatkozta, hogy nem teszik azonnal közzé az ott megjelent újságíróknak tartott Cyberpunk 2077 prezentáció anyagát, mert ugyanazt tartogatják még a gamescom és a PAX látogatóinak is. De megígérték, hogy ezeket a rendezvényeket követően a lelkes rajongók is megnézhetik majd, mit láttak az újságírók. Nos, ezt most részben teljesítették is, ugyanis egy 15 percesre vágott videót tettek közzé a jövő áprilisban megjelenő program játékmenetéből.

A vágás persze elmondásuk szerint annak érdekében történt, hogy minél kevesebb spoilert tartalmazzon a közzétett anyag, ugyanakkor arra is felhívják a figyelmet, hogy amit látunk, az nem minden a végleges játékmenetből van - szintén azért, hogy ne lőjenek le előre dolgokat. Plusz így mindenképpen pörgősebb is lett a video, mintha a teljes háromnegyedórás prezentációt közzétették volna.

Akit pedig még több részlet érdekel, egy egyórás beszélgetést is megnézhet a fejlesztőkkel. Az alábbi video szintén a fenti trailerrel nyit, így 15:04-hez kell előrepörgetni, ha rögtön a beszélgetéshez szeretnél ugrani.

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló