Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rebel Cops

Jön a Rebel Cops

A This is the Police fejlesztői ezúttal egy bűnszervezet által uralt városba repít minket, hogy megpróbáljunk rendet tenni.

2019.09.10. 12:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Weappy Studio két kalandjátékkal hívta fel magára a figyelmet az elmúlt években. A This is the Police két epizódja vegyes fogadtatásban részesült, de kétségtelenül fel tudtak mutatni valami egyedit. Az első részben egy kisváros rendőrkapitányának bőrébe bújhattunk, akivel nem csak menedzselnünk kellett a kapitányság ügyes-bajos dolgait, de a saját nyugdíjunkra is gondolnunk kellett. A másodikban pedig egy másik város újonnan kinevezett seriffjét alakíthattuk.

A stúdió nem távolodik el nagyon a témától a harmadik játékával sem. Készül ugyanis a Rebel Cops, amelyben ismét a rendőrök hétköznapjaiba csöppenünk bele. Csakhogy ezúttal merőben más lesz a helyzet, mint a korábbi játékokban. Ripton városát ugyanis szinte maradéktalanul az uralma alá hajtotta Victor Zuev, a helyi maffia vezetője. A rendőrök a markában vannak, ő fölözi le az összes üzletet a városban, aki pedig ellenállt neki, azt eltiporta. Illetve nem mindenkit, mert egy maréknyi zsaru még ellenáll a korrupciónak, és mindent megtesz, hogy felszámolja Zuev bűnszervezetét. Ezt a maréknyi zsarut fogjuk mi irányítani.

Míg a This is the Police első része inkább a menedzsmentre fókuszált, addig a második részben már részt vehettünk személyesen is a rajtaütésekben. Ezt a körökre osztott harcrendszert viszi tovább a Rebel Cops is. A játékosoknak fő- és mellékküldetésekben kell fokozatosan visszaszorítaniuk Zuev befolyását, ám minden küldetés végzetes lehet. A rendőrök egyetlen golyótól is meghalhatnak, de egy kisebb sérüléstől is elvérezhetnek, ha nem kezeljük őket. Cserébe minél több küldetésen vesznek részt (és élik túl azokat), annál tapasztaltabbak és ezáltal hatékonyabbak lesznek.

A Rebel Cops PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre fog megjelenni szeptember 17-én. ■

előző
következő
Jön a Rebel Cops
Jön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel CopsJön a Rebel Cops
Rebel Cops
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rebel Cops

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló