Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Surge 2

The Surge 2 trailerduó

Az első video a játék történetét foglalja össze, míg a második a nyers brutalitást mutatja be.

2019.09.18. 12:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive nagy erőkkel készül a The Surge 2 hóvégi premierjére. A Deck 13 stúdiójában készülő akció-szerepjáték a napokban két új előzetest is kapott, amelyeket érdemes megnézni.

Az első video a játék történetébe vezet be bennünket. Azután csöppenünk bele az eseményekbe, hogy az Utopia rakéta kilövését követően elszabadult a világon a deFrag vírus, ez pedig tulajdonképpen a földi élet végét jelenti. Persze ez nem egyik pillanatról a másikra következik be, így nekünk is lesz időnk, hogy Jericho City utcáin keresztülverekedve magunkat felkutassuk elveszített emlékeinket, és kiderítsük az igazságot a városról és a vírusról.

A második video a Symphony of Violence alcímet kapta, nem is véletlenül. Mint azt az első rész óta tudjuk, a The Surge világában semmi sem haszontalan. Ha kivéreztettünk egy ellenséget, a levagdalt végtagjait és alkatrészeit felhasználhatjuk önmagunk fejlesztésére. Ez viszont nyers brutalitással jár, hiszen repkednek a karok, lábak és fejek is a játékban. Ezt mutatja be a második trailer.

A The Surge 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, és szeptember 24-én fog megjelenni. Mint az a legfrissebb bejelentésből kiderült, PlayStation 4 Prón és XBox One X-en a játék támogatni fogja a 4K-s felbontást is - igaz, csak 30 fps mellett. ■

The Surge 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Surge 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló