Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Borderlands 3

Tíz éves a Borderlands széria

A sorozat harmadik tagjában bő egy hónapon keresztül tart majd az ünneplés.

2019.10.03. 11:34 | GeryG | kategória: Játék

2009. október 20. Ekkor jelent meg hosszú huzavona, újrakezdés és totális újraformálás után a Borderlands. A Gearbox eredetileg egy komor hangulatú sci-fi FPS-ben látta a fantáziát, de hála a magasságosnak, hogy idő közben meggondolták magukat, és poénra vették az egész projektet. Különben aligha emlékeznénk ma az első Borderlands epizódra, nemhogy egy egész sorozatnak, mellékágaknak és előzménytörténeteknek örülhessünk.

A Borderlands 3 néhány héttel ezelőtt jelent meg, így remek terepet kínál, hogy megünnepelhessük a sorozat közelgő tizedik születésnapját. És, mint ilyet, mindjárt egy egész álló hónapon át tartó bulit szerveznek a fejlesztők. Pontosabban még ennél is hosszabbat, hiszen a Borderlands Anniversary Celebration névre keresztelt eseménysorozat összesen öt héten át fog tartani, sőt, az első hét már el is rajtolt.

Tíz éves a Borderlands széria

Az ünneplés során minden héten más és más formában próbálják a Borderlands 3 játékosaik aktivitásra ösztönözni, valahogy így:

  • 1. hét (október 1-8.): Bonus Boss Loot!
  • 2. hét (október 8-15.): Rare Spawn Hunt!
  • 3. hét (október 15-22.): Show Me the Eridium!
  • 4. hét (október 22-29.): Mayhem on Twitch
  • 5. hét (október 29 – november 4.): Spooky Surprise!

Az első héten minden egyes főellenség legyőzésénél sokkal nagyobb lesz az esély, hogy valamilyen legendás szintű cuccot kapjunk jutalmul. A többi hét pontos leírását egyelőre nem fedték fel, de a rajongók a címadásból már tudnak következtetni, hogy mire számítsanak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Borderlands 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló