Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Control

Fotó módot kapott a Control

A következő frissítéssel érkezik meg az új funkció. Idén új játékmóddal is bővül a játék.

2019.10.17. 08:49 | GeryG | kategória: Játék

Órákat lehet arról vitatkozni, hogy a Remedy legutóbbi játéka, a Control jó lett-e vagy rossz. Maradjunk annyiban, hogy a stúdió ennél többre is képes, de a játék azért képes rá, hogy a fogékony játékosokat lekösse.

A fejlesztők a premier óta is csiszolgatnak játékukon, amelyhez a minap új frissítés érkezett, ebben pedig egy új funkció, a manapság egyre több játékban megjelenő fotó mód is helyet kapott. Ennek szerepe itt is a szokásos, vagyis mutatós képeket lőhetünk vele a játék bármely pillanatáról. Az eszközzel teljesen szabadon garázdálkodhatunk a kamerával, olyan szögbe állíthatjuk, ahogy nekünk tetszik. Módosíthatunk a fókuszon, illetve tíz különféle szűrővel is elláthatjuk a készülő képeket. Sőt, ha minket kifejezetten az Oldest House brutalista stílusa fogott meg, akkor a szereplőket ki is vehetjük a képből.

Cikkajánló
Control teszt – Jesse Faden nem Max Payne...
A Remedy az időlassítás, a fény-árnyék és az időmegállítás után ezúttal a telekinézissel próbálta meg feldobni aktuális játékát.
» Olvasd el!

A Remedy elárulta, hogy még idén új játékmóddal tennék érdekesebbé a Controlt. Az Expedition módban a játékosok minden alkalommal új kihívások elé nézhetnek, különböző feladatokat kell teljesíteniük. Bár ezek már önmagukban is elég nehezek lesznek, minden „expedíció” során változnak a játék világának szabályai is, így sosem lehet előre tudni, hogy milyen furcsaságok várnak majd ránk. Az új játékmód a tervek szerint valamikor az év vége felé érkezhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Control
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Control

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló