Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warcraft III: Reforged

Megmutatta magát a Warcraft III: Reforged

Egyelőre csak néhány kiválasztott próbálhatta ki a játék bétáját, közülük egy három videót is feltöltött róla a netre.

2019.10.17. 20:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Blizzard közel egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy vadonatúj grafikus motort használva felújítják egyik legnagyobb sikerjátékukat, a Warcraft III-t. Az eredeti stratégia immár tizenhét éves, vagyis egy igazi klasszikusról van szó, amely bőven megérdemli, hogy a fiatalabb generáció is megismerkedhessen vele.

A Blizzard régi szokásához hűen nem kapkodja el a Warcraft III: Reforged fejlesztését, gyakorlatilag a tavaly novemberi bejelentés óta nem lehetett hallani a projektről. Így arról sem számoltak be, hogy terveznek egy zárt bétát, amelyre csak néhány szerencsés kiválasztott kapott meghívót. Valószínűleg mindannyiukat szigorú titoktartási szerződés kötelezi a hallgatásra, ugyanakkor akadt egy közülük, aki erre fittyet hányva mégis fellőtt a világhálóra néhány videót a bétáról. Mindjárt három játékmenet-bemutatónak is örülhetünk (amíg a Blizzard el nem tünteti őket), az elsőn az embereket láthatjuk.

A második videón az orkok oldaláról is megnézhetünk egy menetet.

És végül a harmadikon ismét az embereket irányítja a játékos, ám ezúttal a Pandákkal kiegészülve száll szembe két MI vezérelte ellenféllel.

A Warcrat III: Reforged elméletileg még idén meg fog jelenni, és a hivatalos oldalon már elő is lehet rendelni. Akárhogy is lesz, jó eséllyel legkésőbb a november elején tartandó BlizzCon 2019-en hallani fogunk a játékról. ■

Warcraft III: Reforged
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warcraft III: Reforged

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló