Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tank Maniacs

Demót kapott a Tank Maniacs

Tankos ökörködés 3 pályán.

2019.11.07. 23:35 | szerző: Dino | kategória: Játék

Hamarosan megjelenik a hazai Gamelab tankos ökörködős játéka, a Tank Maniacs, addig is azonban egy limitált demoverziót tettek elérhetővé Steamen a játékból, amelyben belekóstolhatunk a multiplayer csatákba. A próbaváltozat november 17-éig érhető el.

Míg a teljes verzió 10 pályát, 11 tankot és 6 játékmódot kínál majd, a demóban ezekből 3 pályát próbálhatunk ki, 10 tankkal, a Last Tank Standing játékmódban. Négyen harcolhatunk egymással a partyjáték poszt-apokaliptikus világában. Ha pedig nem tudunk egy légtérben összejönni haverjainkkal, akkor a Steam Remote Play Together funkcióját segítségül hívva online is csatlakozhatunk a többiekhez.

Ráadásul arra is van megoldás, ha valakinél nincs négy kontroller: jelenleg béta verzióban érhető el Androidra és iOS-re a társalkalmazás, amely okostelefonunkat teszi alkalmassá a játék irányítására.

A Tank Maniacs PC (Windows, Mac, Linux) mellett a tervek szerint PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is el fog készülni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Demót kapott a Tank Maniacs
Demót kapott a Tank ManiacsDemót kapott a Tank ManiacsDemót kapott a Tank ManiacsDemót kapott a Tank ManiacsDemót kapott a Tank ManiacsDemót kapott a Tank ManiacsDemót kapott a Tank ManiacsDemót kapott a Tank ManiacsDemót kapott a Tank ManiacsDemót kapott a Tank Maniacs
Tank Maniacs
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tank Maniacs

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló