Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyborg Mechanic

Cyborg Mechanic 2021-ben

Ha a Surgeon Simulator már nem jelent kihívást, építs cyborgot!

2019.11.26. 14:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes játéknak ígérkezik a napokban bejelentett Cyborg Mechanic. Ha egyszerűen kellene megfogalmazni, akkor a Car Mechanic Simulator és a Surgeon Simulator szerelemgyerekeként lehetne jellemzeni.

A történet a jövőben játszódik, mi pedig egy alvilági sebész-szerelőt alakítunk, akik illegális műtéteket végez. De nem holmi májátültetésre kell gondolni, hiszen pácienseink többnyire a gyógyulás mellé javulni is szeretnének. Ezért aztán végtagjaikat, szerveiket, de akár még az agyukat is augmentációkra és implantátumokra kell cserélnünk.

A célunk minden páciensünk boldoggá tétele, ám ügyfeleink nem épp Teréz anya követői. Drogkereskedők, testőrök, zsoldos katonák és más alvilági figurák kérik a segítségünket. Nekünk pedig fejlesztenünk kell őket, amiért aztán busásan meg is fizetnek minket. Ebből további felszerelésekkel bővíthetjük rögtönzött műtőnket.

Csakhogy minél több általunk feljavított gonosztevő lófrál az utcákon, a cyber-rendőrség annál inkább a nyakunkon lesz. Ha pedig elkapnak, vége a mókának… kivéve, ha épp ők is egy kis szívességet szeretnének kérni, esetleg nem esik nehezükre elfogadni egy kis kenőpénzt…

A Cyborg Mechanic kizárólag PC-re készül és a tervek szerint valamikor 2021-ben fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Cyborg Mechanic 2021-ben
Cyborg Mechanic 2021-benCyborg Mechanic 2021-benCyborg Mechanic 2021-benCyborg Mechanic 2021-benCyborg Mechanic 2021-benCyborg Mechanic 2021-ben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló