Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Két extra gombot kap a DualShock 4 kontroller

Bármely más gomb funkcióját beállíthatjuk a gamepad hátára kerülő extra karokra.

2019.12.19. 10:04 | szerző: Dino | kategória: Konzol - Sony

Bár az egy év múlva érkező PlayStation 5-tel a vége felé közeledik a PlayStation 4 aktív korszaka, a Sony azért még nem hagyja magára az aktuális konzolt, olyannyira, hogy hamarosan egy kiegészítő érkezik a DualShock 4 kontrollerhez.

Az újdonság pedig a Dualshock 4 Back Button Attachment nevet viseli, és pontosan az, amit ez a név is sugall: a kontrollerre csatlakoztatva hátulra kerül két extra gomb, köztük egy kis OLED-kijelzővel, ami az aktuálisan beállított funkciókat mutatja.

A két gombot tetszőlegesen progamozhatjuk, 16 akció közül választva ki, hogy melyik mit csináljon - gyakorlatilag a gamepad többi gombjai közül választhatjuk ki, hogy melyik funkcióját szeretnénk kényelmesebben elérni. A kerek kijelző pedig szintén gombként funkcionál, ezzel válthatunk három beprogramozott profil között, és a gombok beállításához is ezt használhatjuk, akár játék közben is.

A Back Button Attachment a DualShock 4 bővítőportjára csatlakozik, az általa kitakart headset-csatlakozás miatt pedig egy 3,5-es jack csatlakozót is kapunk rajta, hogy továbbra is használhassuk fejhallgatónkat játék közben.

A Sony által tervezett Dualshock 4 Back Button Attachment 2020. február 14-én kerül a boltokba, 29,99 eurós áron, így hazánkban várhatóan valahol 10 ezer forint körül lesz kapható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló