Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Yes, Your Grace

Dátumot kapott a Yes, Your Grace

És már nem is kell sokat várni a királykodásra.

2020.02.12. 22:56 | szerző: Dino | kategória: Játék

Egy királyság menedzselése, az uralkodói feladatok ellátása lesz a feladatunk a Brave at Night csapat tavaly ősszel bejelentett játékában, a Yes, Your Grace-ben. A fejlesztés már a végéhez közeledik, így a No More Robots kiadó bejelentette a megjelenés dátumát is: a szláv folklór által inspirált alkotás március 6-ától lesz elérhető Steamen.

A játék során az elénk fáradó emberek sirámait kell meghallgatnunk, és döntenünk, ki az, akinek tényleg szüksége van a segítségünkre. Eközben pedig saját családunk ügyes-bajos dolgait is egyengetnünk kell. Segítségül felbérelhetünk hadvezért, boszorkányt és vadászt is, ha pedig főurak vagy királyok kívánságait teljesítjük, szövetségesekre találhatunk.

A pixelgrafikus stílust képviselő Yes, Your Grace 16,79 euróba fog kerülni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Yes, Your Grace
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Yes, Your Grace

hozzászólások (1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2020.02.12. 23:17
Még az is lehet, hogy érdekes is lesz... Nyilván a választott zene (Merkfolk) sokat hozzá tesz az inspirált hangulathoz.

Azonban, szerintem a "pixelgrafikus stílus" konyhanyelven úgy hangzik, hogy "se pénzem, se időm, se kedvem megcsinálni rendesen, s akkor már legyen extra csúnya és akkor eladjuk művészetként".
ajánlott olvasnivaló