Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

Konzolokra is megérkezett a Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy

A 2018-as játék tavaly nyáron kapta meg PC-re az eddigi legnagyobb kiegészítését, amely most végre konzolokra is megérkezett.

2020.02.19. 17:15 | GeryG | kategória: Játék

A hazai NeocoreGames csapata legutóbb a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr című akció-szerepjátékkal jelentkezett még 2018-ban. A Warhammer 40k univerzum rajongói egyébként is nagyon kritikusak tudnak lenni, de a játék ettől függetlenül sem ütötte meg azt a szintet, amit előzetesen talán a fejlesztők is vártak volna tőle. Éppen ezért még sokkal magasabb elvárásokat támasztottak a Prophecy névre keresztelt kiegészítővel szemben, amely PC-re tavaly nyáron jelent meg.

Cikkajánló
Warhammer 40,000 – Inquisitior: Prophecy teszt – Tyranidák, eldák, eretnekek: halál rájuk!
Önállóan futó kiegészítővel bővült a magyar Neocore WH40K ARPG-je.
» Olvasd el!

Ebben lényegében mindent átvariáltak, amit csak lehetett, hogy a játék gördülékenyebb legyen, és persze a tartalmat is igyekeztek alaposan kibővíteni. És, hogy mindez még jobb legyen, az egész kiegészítő önállóan futtathatóvá tették, hogy az alapjáték nélkül is szórakoztató legyen.

A stúdió az elmúlt közel háromnegyed évet sem lazsálással töltötte, hanem a kiegészítő konzolos változatával, amely a napokban meg is érkezett PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt. Ebből az alkalomból egy új előzetest is összedobtak a srácok. ■

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló