25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ma indul az első Battle Pass szezon a World of Tanksben

Jutalmak várnak a 3 hónap során a feladatok teljesítésére.

Írta: Dino

Ma reggel indult el a World of Tanks első Battle Pass szezonja, amely három hónapig, egész pontosan június 10-éig tart, és legalább Tier VI-os tank birtokában lehet benevezni rá.

A szezon során Random csatákban (a Grand Battles kivételével) való részvétellel lehet pontot gyűjteni. Mindkét csapat első 10 helyezettjének járnak pontok, tierenként eltérő az összegyűjthető maximum, és két különleges tankkal (Super Conqueror és Object 277) még magasabb ez a limit.

A Battle Pass keretében első körben 45 szintet lehet elérni, majd ezt követően egészen 100-as szintig folytatódik az Elite kihívások sora - a maximálisan elérhető szint így tankjaink számától és tierjétől is függ. Minden szintlépéskor jutalmakat kapunk, prémium napoktól pénzen át felszerelésekig és sok egyéb játékbeli cuccig. Aki pedig megvásárolja az Improved Passt, extra jutalmakat kap minden egyes szintlépéskor.

A 45. szintet elérve exkluzív 3D-s stílus jár az említett két különleges tank egyikéhez, valamint egy parancsnokot is kapunk, három extra skillre/perkre elegendő XP-vel.

A Battle Passról részletesebb infókat a fenti videóból, valamint a hivatalos oldalon lehet megtudni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!