Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bleeding Edge

Bleeding Edge launch trailer

Holnapután rajtol a Ninja Theory új multiplayer játéka.

2020.03.22. 17:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha Ninja Theory, akkor mindenkinek a Hellblade: Senua’s Sacrifice jut eszébe az utóbbi időből, de a stúdió egyébként is elsősorban a sztori alapú egyszemélyes játékokat részesíti előnyben. Hogy ebből a skatulyából picit kiszakadjanak, legújabb játékuk, a Bleeding Edge egy multiplayer FPS lesz, amely leginkább az Overwatch stílusára hajaz.

Ennek megjelenéséig már csak kettőt kell aludni, és ebből az alkalomból a launch trailer is megérkezett. A Bleeding Edge egyedi kinézetű és képességű karakterek csatáját hozza, akik két négyfős csapatba sorolva küzdenek a pontokért a különböző játékmódokban. A harcosok között támadó, tank és támogató karaktereket egyaránt találunk, ahogyan közelharcban és távolról hatékony is van köztük.

Cikkajánló
Bleeding Edge bétateszt – A Ninja Theory multira vált
A Hellblade egy zseniális egyszemélyes kaland volt, de mit kezd a stúdió egy multiplayer játékkal?
» Olvasd el!

A játék nemrégiben egy zárt bétát is kapott, amelyen volt szerencsénk nekünk is futni egy-két kört vele. Erről a fenti beszámolóban olvashattok bővebben. A Bleeding Edge a Ninja Theory első Microsoft-exkluzív játéka, vagyis március 24-én PC-re és Xbox One-ra fog megjelenni. ■

Bleeding Edge
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Bleeding Edge

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló