Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Planet Zoo

Dél-Amerikába költözik a Planet Zoo

Vagyis pontosabban Dél-Amerika költözik a Planet Zoo játékba, jön a Sout-America Pack DLC.

2020.04.02. 17:26 | GeryG | kategória: Játék

A Frontier Development jövő héten új DLC-vel lepi meg az önjelöl állatkert-igazgatókat, jön ugyanis a remek Planet Zoo új DLC-je, a South-America Pack. Ebből már azért elég biztosan meg lehet tippelni, hogy ezúttal mi lesz a téma, de ha mégsem, segítek: Dél-Amerika.

Cikkajánló
Planet Zoo teszt – Vidámpark után állatkertet menedzselhetünk
Rajzfilmszerű emberek a fotórealisztikus állatok között.
» Olvasd el!

A DLC-vel valódi trópusi dzsungellé lehet majd változtatni a parkunk némely kifutóját, ehhez pedig 250-nél is több új épület és tereptárgy áll majd rendelkezésünkre. Természetesen mindez mit sem érne új vadak nélkül, ilyenből öt újdonság kerül a játékba a nagyoktól az egészen aprókig: jaguár, kapucinus majom, sörényes hangyász, vörösszemű levelibéka és láma.

A fizetős DLC-vel egyszerre egy ingyenes frissítés is érkezni fog, amelyben szintén lesznek tartalmi bővítések. Ilyen például a genealógia menü, ahol az egyes vadállatok családfáját lehet visszakövetni. Új, részletesebb nehézségi beállításokat kapunk, a kifejlesztett újdonságokat pedig egy mozdulattal megoszthatjuk az ugyanazon franchise-ba tartozó állatkertek között. A frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon találjátok.

A South-America Pack és a frissítés is április 7-én érkezik meg a Steamre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Dél-Amerikába költözik a Planet Zoo
Dél-Amerikába költözik a Planet ZooDél-Amerikába költözik a Planet ZooDél-Amerikába költözik a Planet ZooDél-Amerikába költözik a Planet ZooDél-Amerikába költözik a Planet ZooDél-Amerikába költözik a Planet ZooDél-Amerikába költözik a Planet Zoo
Planet Zoo
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Planet Zoo

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló