Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 stílusú Xbox One X

Az egyedi tervezésű PC-ház után egy gyárilag áttervezett Xbox One X érkezik nyáron, de az egyedi kontroller már most is megvásárolható.

2020.04.21. 17:40 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Microsoft

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk a CD Projekt RED nemrégiben elindított pályázatáról, amelyben a kreatív játékosokat egy Cyberpunk 2077 témájú számítógépház megtervezésére kérték fel. Valami hasonlóról van most is szó, csak épp ezúttal a konzolos oldalon és nem a rajongók, hanem a Microsoft bevonásával.

Júniusban ugyanis érkezik egy különleges, limitált kiadású Xbox One X bundle, amelyben a konzol egy egyedileg tervezett külsejű változata lapul majd. Ezt a Microsoft és a CD Projekt RED munkatársai közösen tervezték meg úgy, hogy a leginkább visszaadja Night City egyedi hangulatát. A konzolon alapvetően a sárga és a kék színek fognak dominálni, valamint az egészet feldobják a sötétben is világító elemekkel is. Ugyanígy a kontroller is egyedi megjelenést kap, ezt viszont a Keanu Reeves által alakított Johnny Silverhand ihlette, így az egyik fele természetesnek hat majd, a másik fele pedig mechanikus hatást fog kelteni.

A csomag a tervek szerint tehát júniusban kerül majd a boltokba, és a konzol mellett egy digitális letöltőkód is jár majd hozzá a játékhoz (persze ezt csak a szeptemberi premierkor lehet majd aktiválni). A kontroller ugyanakkor külön is megvásárolható – már most is a kijelölt partnereknél és a Microsoft Store-ban (igaz, ennek hazai oldala egyelőre nem működik). ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló