Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Neked hogy nézne ki a saját Cyberpunk 2077 PC-d?

A CD Projekt RED a napokban meghirdette a Cyber-Up Your PC versenyt, nagyon komoly díjazással!

2020.04.14. 16:22 | GeryG | kategória: Játék

Ha minden az eredeti tervek szerint alakult volna, akkor most már a centit vágnánk a Cyberpunk 2077 premierjéig. Persze így is vághatjuk, épp csak jóval tovább fog tartani, mivel a játékot májusról szeptemberre halasztotta a CD Projekt RED. De, hogy az így a rajongókra kiszabott néhány extra hónap se teljen teljesen eseménytelenül, a napokban új versenyt hirdettek Cyber-Up Your PC címmel.

A versenyen bárki szabadon részt vehet, a cél pedig megtervezni álmaink Cyberpunk 2077 témájú PC-házát. A lényeg tehát, hogy egy olyan egyedi számítógépházat vessünk papírra (de inkább monitorra), ami egyszerre kreatív, egyedi, hű a játék stílusához – de közben megvalósítható is. Van néhány fix kritérium is, amelynek meg kell felelni:

  • A ház legalább egy alkotóelemének újrahasznosított anyagból kell lennie (de akár egy régi nyomtatott áramkör is megteszi dekorációként)
  • A ház designjának követnie kell a fejlesztők által megadott stílusirányzatok valamelyikét, lennie kell rajta egy megavállalat vagy egy banda logójának (ehhez biztosítják a megfelelő tartalmakat)
  • Mivel Night Cityben a gazdagok és a szegények karnyújtásnyira élnek egymástól, ezt a kontrasztot is vissza kell adnia a háznak

A pályázatokat egészen május 17-ig lehet beküldeni a hivatalos oldalon. A zsűri a beérkezett – és a kritériumoknak is megfelelő – pályázatokat május 29-ig bírálja el, és kiválasztja közülük az öt legjobbat, amit ugyanezen a napon hirdetnek ki. Ezt az öt tervet profi PC-építők a valóságban is megépítik, majd ezek közül kerül ki a végső győztes a július 17-18-án megrendezésre kerülő nagy fináléban.

És miért is folyik majd a csata? Nos, az első helyezett egy Alienware Aurora gamer PC-vel gazdagodik, amely nem csak bivalyerős hardverrel bír, de jár mellé Alienware egér, billentyűzet, fejhallgató és egy 34 hüvelykes, hajlított képernyős Alienware monitor is. A finálé másik négy résztvevője pedig egy-egy Alienware Area-51m gamer laptoppal lesz gazdagabb, valamint mellé egy Alienware fülessel. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló