Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ancestors Legacy

Ancestors Legacy a zsebedben – Nintendo Switchre is jön a stratégia

A játék irányítását teljes egészében átalakították.

2020.05.15. 12:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

PC-re már két éve elérhető a Destructive Creations stratégiai játéka, az Ancestors Legacy, amely tavaly nyáron PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezett. Ezt a sort idén tovább folytatják, mivel premierdátumot kapott a Nintendo Switch változat is.

Cikkajánló
Ancestors Legacy
A sötét középkorban nem finomkodtak a harcosok egymással. A vérgőzös csatákat most testközelből élhetjük át a Destructive Creations új stratégiájában.
» Olvasd el!

Ennek irányítását az alapoktól írták újra, hogy az tökéletesen illeszkedjen a konzol sajátos vezérlőihez. És természetesen az érintőképernyőben rejlő lehetőségeket is ki fogja használni. Bár a PC-s verzióhoz képest azért lesznek a hardverből fakadó megkötések, a fejlesztők ígéretei szerint így is nagyon dinamikus játékélményben lesz részünk. Itt is kapunk közeli akciókamerát, 600 külön-külön motion capture technológiával felvett animációt, amelyek ráadásul nem csak úgy véletlenszerűen kerülnek a játékba, mindegyiknek pontosan megvan a maga helye és ideje.

Az Ancestors Legacy Nintendo Switch változata először digitális formában fog megjelenni június 11-én, majd később dobozos verzió is várható belőle. ■

előző
következő
Ancestors Legacy a zsebedben – Nintendo Switchre is jön a stratégia
Ancestors Legacy a zsebedben – Nintendo Switchre is jön a stratégiaAncestors Legacy a zsebedben – Nintendo Switchre is jön a stratégiaAncestors Legacy a zsebedben – Nintendo Switchre is jön a stratégiaAncestors Legacy a zsebedben – Nintendo Switchre is jön a stratégiaAncestors Legacy a zsebedben – Nintendo Switchre is jön a stratégiaAncestors Legacy a zsebedben – Nintendo Switchre is jön a stratégiaAncestors Legacy a zsebedben – Nintendo Switchre is jön a stratégiaAncestors Legacy a zsebedben – Nintendo Switchre is jön a stratégia
Ancestors Legacy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ancestors Legacy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló