Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Valorant

Hamarosan itt a Riot csapatalapú FPS-e, a Valorant

Nem sokat kell várnunk az ingyenes akciójátékra.

2020.05.22. 07:20 | szerző: Dino | kategória: Játék

A League of Legends fejlesztői erősen ki szeretnének lépni az egyjátékos csapat kategóriából, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy tavaly ősszel, a LoL 10 éves születésnapja alkalmából tartott esemény keretében számos más projektről rántották le a leplet. Ezek egyike volt a Project A, egy karakteralapú FPS, amelyről aztán idén márciusban derült ki, hogy Valorant címmel fog megjelenni.

A látottak alapján a CS:GO és Overwatch egyfajta keverékének tűnő játékban két ötfős csapat küzd meg egymással 24 fordulón keresztül, a választható karaktereknek pedig varázslatokhoz hasonló különleges képességei vannak. Most pedig az is kiderült, hogy a jelenleg zajló zárt bétának május 28-án vége lesz, és hamarosan kiadják a Valorant teljes változatát.

Ráadásul sokat nem is kell várnunk rá: június 2-ától elérhető lesz az ingyenes játék, amely ez alkalomból friss tartalmat is kap: egy új játékmódot, egy új ügynököt és egy új pályát. A Riot Games pedig arról is igyekszik gyorsan gondoskodni, hogy a játékélmény zavartalan legyen, és világszerte bővíti szerverparkját. ■

Valorant
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Valorant

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló