25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

EA játékok a Steamen

Crysis 3, Burnout Paradise Remastered, Need for Speed és Dragon Age 2 is a kínálatban, de hamarosan az EA Accessre is elő lehet majd fizetni a Steamen keresztül.

Írta: GeryG

PC-n évek óta a Steam számít a legnagyobb online áruháznak és egyben játékkliensnek is. Uralmát már többen is megpróbálták megtörni, de eddig senki sem járt egyértelmű sikerrel. A legközelebb talán az EGS áll hozzá, de még mindig nem lehet egy szinten emlegetni a két platformot.

De persze a kiadók is előszeretettel erőltetik a saját platformjaikat: Uplay, Battle.net, Rockstar Launcher vagy épp az Origin. Utóbbi az EA-hez tartozik, és könnyen lehet, hogy a jövőben még tovább gyengül majd a pozíciója. Mostantól ugyanis egy sor EA-játék elérhetővé vált a Steam kínálatában is, egészen pontosan az alábbiak:

A játékok futtatásához szükség lesz a telepített Originre is, ahogy a Ubisoft esetében a Uplayhez. A két platform játékosai együtt vagy egymás elleni is tudnak majd játszani. További érdekesség, hogy hamarosan már az EA Accessre is elő lehet majd fizetni a Steamen keresztül, ennek az ára megegyezik majd a konzolos és az Origines árral.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!