Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Settlers (2020)

Bizonytalan időre elhalasztották a The Settlers megjelenését

Késik a több mint 25 éve indult széria rebootja.

2020.07.04. 21:42 | szerző: Dino | kategória: Játék

A 2018-as gamescomon jelentették be a bő negyedszázados The Settlers széria újraindítását – szerencsénkre sikerült is részt venni a helyszínen az első bemutatók egyikén. Aztán egy évvel később érkezett a hír, hogy a tervezett 2019-es megjelenésből nem lesz semmi, és inkább 2020-ra tolják a premiert. Most azonban úgy néz ki, ez se fog teljesülni.

A Ubisoft Blue Byte fejlesztőcsapata blogbejegyzésben tette közzé, hogy több időre van szükségük a játék befejezéséhez.

„Rengeteg The Settlers rajongó van, akik szeretik a játék sok különböző aspektusát. Legyen az a gazdasági rész, a katonaság, a megjelenés, a „wuselfaktor” vagy a hívogató világ – csak hogy párat említsünk. Hihetetlenül hálásak vagyunk a rengeteg visszajelzésért, és miközben az elmúlt hónapokban a játékot teszteltük, egy dolog világossá vált számunkra: miközben jó úton haladunk ahhoz, hogy egy nagyszerű játékot adjunk ki, igazán valami rendkívüli játékélményt szeretnénk biztosítani.

Mivel a minőség elsődleges számunkra, szükségünk van még időre, hogy rendesen csináljuk a dolgokat. Emiatt meg kellett hoznunk azt a nehéz döntést, hogy elhalasztjuk a játék kiadását. Az extra időt arra használjuk, hogy a visszajelzésekkel foglalkozzunk, és a lehető legjobb The Settlers játékot készítsük el. Bár még nem tudunk új megjelenési dátummal szolgálni, biztosíthatunk arról, hogy a The Settlers Alliance oldalon és más csatornákon tájékoztatunk benneteket, amint vannak új információink.”

Cikkajánló
2020-ra csúszott az új The Settlers
Bár pontos premierdátuma sosem volt, mostanáig úgy nézett ki, hogy idén nyáron jelenik meg a stratégia.
» Olvasd el!

Az új The Settlersre tehát bizonytalan ideig még várnunk kell – csak győzzük türelemmel. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Settlers (2020)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Settlers (2020)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló