Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új ASUS ROG gamer perifériák is jönnek

Új ASUS ROG gamer perifériák is jönnek

Billentyűzet, headset és monitor a mobilitást kedvelő játékosoknak.

2020.07.23. 10:16 | Dino | kategória: Játék

A ROG Phone 3 bejelentés mellett az ASUS bemutatott pár új gamer perifériát is a ROG vonalból: egy billentyűzetet, egy fülhallgatót és egy hordozható monitort. De lássuk, mitől érdekesek ezek!

Új ASUS ROG gamer perifériák is jönnek

A ROG Falchion egy kompakt, vezeték nélküli mechanikus klaviatúra, amelynek mérete a hagyományos billentyűzetekének 65%-a. Érintőfelületén szabályozhatjuk a hangerőt, leállíthatjuk a zenelejátszást vagy a makrókat programozhatjuk. 2,4 GHz-es rádiós csatlakozásán 1 ms-os válaszidőt biztosít, akkumulátora pedig akár 400 órányi üzemidőt biztosít (persze csak ha kikapcsoljuk az RGB-világítást). A ROG Falchionon 68 gombot találunk, Cherry MX mechanikus kapcsolókkal.

Új ASUS ROG gamer perifériák is jönnek

A ROG Cetra RGB USB-C csatlakozóval köthető számítógépünkre vagy Nintendo Switch konzolunkra. A 10 mm-es membránokkal a gyártó erős mélyeket is ígér, a zavartalan zenehallgatást vagy játékot pedig aktív zajszűrő technológia segíti elő. A csomagban három különböző méretű szilikon füldugó és fülkampó, valamint egy pár szivacsos füldugó található. A fülhallgatón ráadásnak RGB megvilágítást is kapunk, ha szeretjük, ha a fülünk is a szivárvány színeiben pompázik.

Új ASUS ROG gamer perifériák is jönnek

Végül a ROG Strix XG16 egy 15,6 hüvelykes, hordozható IPS monitor, 144 Hz-es frissítéssel, Full HD felbontással. Két USB-C és egy micro-HDMI csatlakozón keresztül köthetünk rá eszközöket - számítógép mellett akár megfelelő telefont is -, és még játék közben is tölthetjük az akkuját. Támasztója akár 70 fokos szögben kiforgaható, de kompatibilis a ROG Tripod állvánnyal is, amellyel notebookunk kijelzője fölé helyezhetjük második képernyőnek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló