Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tell Me Why

Augusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátéka

Egy ikerpár tíz év után találkozik újra, hogy rájöjjön, a múltjuk nem az, amire emlékeztek.

2020.07.24. 15:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dontnod lassan, de biztosan az egyik legjobb kalandjáték-fejlesztővé küzdi fel magát. Ennek egyik alapja, hogy játékaik általában elég jó és egyedi történeteket mesélnek el. A stúdió szeret egyszerre több vasat is a tűzbe tartani, így tesz most is. Már jó ideje készül a Twin Mirror, amely egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de rajongók figyelik árgus szemekkel a róla érkező híreket. Most pedig a tegnap esti Xbox Showcase alkalmából bemutatták a legújabb, Tell Me Why című kalandjátékukat.

A történet egy kitalált alaszkai kisvárosban, Delos Crossingban játszódik. Ide tér vissza jó tíz év távol és különlét után a Ronan ikerpár, Alyson és Tyler, hogy eladják szüleik házát, ahol gyerekkorukat is töltötték. Csakhogy az ikrek hamar rájönnek, hogy gyerekkoruk nem teljesen olyan volt, amilyenre ők most emlékszenek.

Az, hogy múltjuk milyen titkokat rejt, ezek megismerése után pedig milyen döntéseket hoznak, amelyek az ikrek jövőjét is befolyásolják, az már a játékosokon fog múlni. A fejlesztők szokásukhoz hűen több – ezúttal három – fejezetre bontva mesélik majd el a történetüket. Ami viszont eléggé szembetűnő lehet a stúdió korábbi játékaihoz képest, az a grafikai stílus, ugyanis szakítva a korábbi kicsit darabos, képregényszerű ábrázolásmóddal, ezúttal a valósághű grafikára szavaztak a srácok.

A Tell Me Why első fejezete PC-re és Xbox One-ra fog megjelenni augusztus 27-én az Xbox Games Pass részeként. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Augusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátéka
Augusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátékaAugusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátékaAugusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátékaAugusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátékaAugusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátékaAugusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátékaAugusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátékaAugusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátékaAugusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátékaAugusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátékaAugusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátékaAugusztus végén jön a Tell Me Why, a Dontnod új kalandjátéka

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló