Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Horizon Zero Dawn Horizon Zero Dawn

Már előtölthető a PC-s Horizon Zero Dawn

De egyelőre akadnak még benne hibák.

2020.08.06. 14:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Holnaptól már PC-n is magunkra ölthetjük Aloy prémszerkóját, hogy aztán high-tech mamutokra és egyebekre vadásszunk íjjal. A Horizon Zero Dawn PS4 után végre PC-re is megérkezik, így játékosok milliói élhetik át a PS4 egyik legjobbnak tartott játékát.

Ahogy általában az lenni szokott, az előrendelők már előre letölthetik a játékot, hogy a premier napján már csak indítaniuk kelljen. Igen ám, csakhogy a hírek szerint akad néhány bosszantó hiba, ami egyelőre bent ragadt a játékban. Szerencsére ezekről a készítők is tudnak és már javában dolgoznak is a javításukon.

Felhívták a figyelmet, hogy az Anisotropic Filtering egyelőre nem működik, ezzel ne is kísérletezzen majd senki. Bizonyos konfigurációkon előfordulhat indokolatlan akadozás a kezelőfelület, a kamerakezelés vagy a küldetések frissítése közben. Ezeket a készítők az elsők között fogják orvosolni.

Cikkajánló
Horizon Zero Dawn teszt – PC-re költözött a PlayStation 4 egyik legjobb exkluzívja
Új idők szele vagy ügyes marketinghúzás? A PC-s játékosok csak örülhetnek.
» Olvasd el!

Arra viszont csak egy később frissítésben nyújtanak megoldást, hogy bizonyos animációk csak 30 fps sebességgel futnak le, míg maga a játék ennél jóval magasabb sebességen is pöröghet. E tekintetben a játékosok türelmét és megértését kérik.

A Horizon Zero Dawn emellett a legelső indításkor (illetve a grafikus vezérlő minden egyes frissítése után) lefuttat egy shader-telepítőt, amely akár 10-15 percig is eltarthat, valamint 2 GB extra tárhelyet is igényel. Amennyiben nem rendelkezünk ekkora tárhellyel, a folyamat összeomlik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Horizon Zero Dawn
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Horizon Zero Dawn

hozzászólások (13)

Peace
Peace 2020.08.07. 16:17
Gears of War 2-3-at is PC-re!!! Ha már kívánságműsor. :-P
Shadowguard
Shadowguard 2020.08.07. 17:19
Annak valamelyik részéből néztem pár perc streamet... Annyi elég is volt. De egye fene, jöjjön.

Már megy a kicsomagolás :D Elsőre kicsit morcos lettem, mikor indult és azt mondta 6 óra, de azóta szépen lement 10 percre. Már nem kell sok 8-)
davkar9
davkar9 2020.08.07. 17:38
Nekem csökkenő 1-1.5 óra (néhányszor 4-6 nap:-D). Nem sok értelme volt így a preloadnak. Mindegy, x év után az a pár óra már semmi. Csak nagy technikai gebasz ne legyen.
Shadowguard
Shadowguard 2020.08.07. 17:40
Kész. És mivel fogad a játék? Frissíts drivert paraszt:-X Igaz, hogy a friss is egy hónapos, de akkor is
Shadowguard
Shadowguard 2020.08.07. 18:13
Optimalizálás 7:24 volt csak, stoppereztem. A sikeressége vitatható. Az intrót nézem, de néha akkorát szakad, hogy na... Bár csak az elején, mostanra simán megy...
ajánlott olvasnivaló