Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Planet Zoo

Ausztrália témájú DLC-vel búcsúzik a nyártól a Planet Zoo

A vörös kontinens állat- és növényvilága mellett ingyenes frissítés is érkezik.

2020.08.21. 10:33 | Pixelhexer89 | kategória: Játék

A Planet Zoo eddig is a világ szinte minden tájáról mutatott be állatokat és növényeket, az utolsó fizetős DLC-ben, az Australia Packben pedig az eddig kimaradt kontinens, Ausztrália jut főszerephez. Amennyiben megvásároljátok a csomagot, úgy öt autentikus ausztrál állattal bővülhet a vadasparkotok: a koalával, a vörös kenguruval, a dingóval, valamint a sisakos kazuárral és az ausztrál kéknyelvűszkinkel.

Emellett az ausztrál építészet ihlette látványosságokkal és épületekkel is feldobhatjátok parkotokat, miközben új módként már az idővel is versenyezni kell a küldetések teljesítése során.

Akik még sem szeretnének beruházni a Planet Zoo legújabb letölthető csomagjára, azokat az ingyenes tartalomfrissítés vigasztalhatja. Az update többek között tovább bővíti az állatok színezetének testreszabási lehetőségeit, külön oldalt kap az állatok élelmiszerellátásának nyomon követése, de megjelennek a zoo csemegét áruló automaták is.

Cikkajánló
Planet Zoo teszt – Vidámpark után állatkertet menedzselhetünk
Rajzfilmszerű emberek a fotórealisztikus állatok között.
» Olvasd el!

A 9,99 euróba kerülő Planet Zoo Australia Pack, illetve az ingyenes 1.3-as frissítés is 2020. augusztus 25-től lesznek elérhetők PC-n. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Ausztrália témájú DLC-vel búcsúzik a nyártól a Planet Zoo
Ausztrália témájú DLC-vel búcsúzik a nyártól a Planet ZooAusztrália témájú DLC-vel búcsúzik a nyártól a Planet ZooAusztrália témájú DLC-vel búcsúzik a nyártól a Planet Zoo
Planet Zoo
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Planet Zoo

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló