Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Eternal Hope

Megjelent az Eternal Hope oldalnézetes platformer-kalandjáték

Vajon sikerül Ti'binek megtalálnia igaz szerelmét a túlvilágon?

2020.08.30. 11:10 | Pixelhexer89 | kategória: Játék

Az Eternal Hope-ban egy Ti'bi nevű fiút alakítunk, aki megpróbálja a Purgatóriumban megtalálni elhunyt kedvesét. Az imádott hölgy lélekdarabkáit a platformerelemekkel és logikai fejtörőkkel tarkított oldalnézetes pályák során kell megszereznünk, miközben az utunkat egyengető segítő lelkek újabb és újabb képességekkel ruháznak fel minket.

A brazíliai székhelyű Doublehit Games fejlesztőit saját bevallásuk szerint a japán Studio Ghibli animéinek látványvilága ihlette, bár én inkább az Ori and the Blind Foresttel vagy épp a Limbóval látok nagyfokú hasonlóságot. Mindenesetre annyit konstatálhatunk, hogy nem egy faék egyszerűségű platformer játékról beszélünk, ugyanis az érzelmes történet – amelyben a szerelem és a halál állnak a középpontban – legalább olyan fontos szerepet játszik, mint a logikai és ügyességi feladványok.

Ha kedvelitek a mélyebb mondanivalóval bíró játékokat, akkor érdemes egy próbát tennetek az Eternal Hope-pal (főleg, hogy demo is van belőle a Steamen), ami már elérhető PC-re, míg az Xbox One változat várhatóan 2020 negyedik negyedévében jelenik meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Eternal Hope
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Eternal Hope

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló